Waar ben je naar op zoek?DOcume

Champion Training

De Champion training richt zich op de sponsoren van de veranderingstrajecten in jouw organisatie. De kracht en essentie van Lean (Six Sigma) komt naar voren en er wordt ruimschoots aandacht besteed aan leiderschap. Een Lean organisatie worden vraagt veel toewijding van werkvloer tot en met directie. In een continu verbeterende organisatie en voortdurend lerende organisatie is de juiste cultuur van belang. Welke rol heb je als leidinggevende in een Lean (Six Sigma) programma en hoe ondersteun je de Green en Black Belts optimaal om een verandering te bewerkstelligen? 

Projectselectie wordt behandeld en het koppelen van projecten aan belangrijke doelstellingen. Heel belangrijk hierbij is het benadrukken van de verandercomponent. Dit doen wij met behulp van het CAP verandermodel.

Voor wie?

Deze training is voor leidinggevenden binnen ondernemingen, die eindverantwoordelijk of eigenaar van een verbeterproces zijn. 

De gehele opleiding wordt gegeven in het Nederlands (inclusief de sheets). Overig lesmateriaal en documentatie zijn in het Engels. Wij gaan tijdens de opleiding uit van een HBO-WO denkniveau.

Operational Excellence trainingen

Na deze training ben je in staat om:

  • Je weet op welk volwassenheidsniveau jouw organisatie(onderdeel) staat
  • Invulling te geven aan jouw rol in de Lean transformatie
  • Je weet wat de doelstelling zijn en hoe het plan eruit moet zien om deze doelstellingen te bereiken
  • Je weet wat de succesfactoren en valkuilen zijn bij het invoeren van lean Six Sigma en het uitvoeren van verbeterprojecten

Trainingen vinden plaats in een veilige leeromgeving onder begeleiding van energieke trainers met veel passie en ervaring in het vak! Daarnaast kan de training ook incompany plaatsvinden waarbij de theorie direct gekoppeld wordt aan jullie praktijk en verbeterprojecten.

Door Wie

De Champion opleiding wordt gegeven door ervaren (Master) Black Belts welke verantwoordelijk zijn geweest voor continue verbeteren binnen verschillende ondernemingen. Hierdoor is Masters In Lean optimaal in staat om interactief te trainen, waarbij ruimte is voor praktijk voorbeelden en vragen. Onze trainers staan nog steeds dagelijks in contact met de praktijk door het coachen van Change Agents, het uitvoeren van verbeterprojecten en implementeren van verbeterprogramma’s.

 

Locatie

De trainingen vinden veelal plaats op locatie bij onze klanten.

Trainingslocatie: Utrecht of op klantlocatie

Cursus- en vergadercentrum Domstad
Koningsbergerstraat 9
3531 AJ Utrecht

Plan route

Certificering

Masters in Lean werkt met de IIBLC certificering. Dit staat voor International Independent Board For Lean Certification. Dit is een onafhankelijke Europese standaard die in meer dan 15 Europese landen geldig is en daarmee uniformiteit in gehanteerde terminologie en filosofie garandeert. Bij internationale certificering gebruiken wij IIBLC. Vind meer informatie op www.iiblc.org.

Investering

Neem contact op met Masters In Lean voor een maatwerk voorstel voor de Lean Champion training.

Heb je een vraag? Ga hier direct naar onze Veelgestelde vragen (FAQ).

De Champion Training volgen?

  • 1 dag of 2 dagdelen
  • Maatwerk voor jouw organisatie
  • Neem contact op voor meer info
Contact
Benieuwd welke processen jij kunt doorbreken?

Wij leveren maatwerk Lean trainingen gericht op resultaat, in alle lagen van de organisatie. Ik ga graag vrijblijvend met jou in gesprek!

Neem contact met mij op
Franc
Damhuis
Trainer & Consultant