Waar ben je naar op zoek?DOcume

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Samen zijn wij verantwoordelijk voor de wereld van morgen. Wij geloven in duurzaam ondernemen. Hierbij denken wij niet alleen aan ons eigenbelang, maar ook aan het belang van de maatschappij. Dit doen wij op meerdere manieren. Zo kiezen wij onze samenwerkingspartners mede op grond van hun actieve deelname aan maatschappelijke betrokkenheid. (onderstaande teksten in bijv. zwarte blokken weergeven)

CO2 reductie

Vervoer naar opdrachtgevers is onze grootste uitdaging op het gebied van CO2 uitstoot. We compenseren al 5 jaar met behulp van Trees for All’ onze eigen CO2 uitstoot. Daarnaast maken wij gebruik van hybride auto’s, wat bijdraagt aan de CO2-reductie. De hybride auto’s worden binnen 2 jaar vervangen voor volledig elektrische auto’s. Hiermee zijn wij bijna CO2 neutraal. Daarnaast gebruikt ons eigen kantoor 100% groene stroom en zijn er elektrische laadpalen.

Ondersteuning onderwijs

Masters in Lean begeleidt met regelmaat studenten voor hun afstuderen of voor een stage, waaronder studenten van Hogeschool Saxion en van de Universiteit Leuven in België. Hierbij hebben wij extra aandacht en ondersteuning voor Lean vraagstukken gegeven.

Daarnaast steunen we Stichting EdukansIedereen die een opleiding, training of cursus heeft gevolgd kan zijn ervaring daarmee delen op Springest, Nederlands grootste online trainingaanbieder. Ervaringen zijn heel waardevol in de online oriëntatie, zo helpen oud-deelnemers de zoekenden. Deelt u op Springest uw ervaring met een MIL opleiding, training of cursus? Dan helpt u anderen een goed afgewogen keuze te maken. Als dank voor het invoeren van een ervaring doneert Springest en ook Masters In Lean €1,- aan Stichting Edukans. Stichting Edukans is een organisatie die educatie in ontwikkelingslanden mogelijk maakt. Op deze manier stimuleren wij onderwijs in binnen- én buitenland.

Re-integratie

Wij begeleiden medewerkers en werkzoekenden ten behoeve van re-integratie op de arbeidsmarkt. Zo kunnen medewerkers praktijkervaring bij ons op doen. 

Daarnaast zetten wij SROI (Social Return on Investment) in als instrument om werkgelegenheid te bevorderen voor mensen met een arbeidsbeperking. Masters in Lean heeft ervaring met het begeleiden van mensen vanuit SROI bij diverse opdrachtgevers. Medewerkers worden bij de opdrachtgevers meegenomen in het continu verbeteren en zijn Lean getraind gedurende het verbetertraject. 

Cultuur

Wij sponsoren een stichting DIDK met betrekking tot een muziekevenement voor promotie kunst en cultuur in de regio. Deze evenementen worden opgezet door jongeren en zijn voor jong en oud toegankelijk.

Meer weten over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen bij Masters In Lean? Neem gerust contact met ons op.

[[Ik wil contact]]

CO2 reductie

Vervoer naar opdrachtgevers is onze grootste uitdaging op het gebied van CO2 uitstoot. We compenseren al 5 jaar met behulp van Trees for all onze eigen CO2 uitstoot.

Hiermee zijn we als Masters In Lean bijna geheel CO2 neutraal !

Ondersteuning onderwijs

Masters in Lean begeleidt met regelmaat studenten voor hun afstuderen of voor een stage. Daarnaast steunen we Stichting Edukans. Stichting Edukans is een organisatie die educatie in ontwikkelingslanden mogelijk maakt. Op deze manier stimuleren wij onderwijs in binnen- én buitenland.

Re-integratie

Masters in Lean heeft ervaring met het begeleiden van mensen vanuit SROI bij diverse opdrachtgevers. Medewerkers worden bij de opdrachtgevers meegenomen in het continu verbeteren en zijn Lean getraind gedurende het verbetertraject.