Waar ben je naar op zoek?DOcume

Lean Business Consultant

Een Lean Business Consultant verbetert processen, minimaliseert verspillingen en bevordert een continue verbetering binnen jouw organisatie. Lees hier alles over de interim mogelijkheden en de verantwoordelijkheden van jouw toekomstige Lean Business Consultant.

Processen verbeteren en verspillingen minimaliseren
Een Lean Business Consultant verbetert processen, minimaliseert verspillingen en bevordert een continue verbetering binnen jouw organisatie. Hij of zij draagt bij aan het verbeteren van de klantervaring, het optimaliseren van de processen, vergroten van de leverbetrouwbaarheid, verminderen van verspillingen en het verlagen van de kosten binnen jouw organisatie. Dat klinkt als muziek in de oren, toch?

Of er nu (verbeter)projecten en/of verbeterprogramma’s geleid moeten worden, procesverbeteringen geïdentificeerd moeten worden of nieuwe bedrijfsprocessen ontworpen of geïmplementeerd moeten worden: een Lean Business Consultant is van alle markten thuis.

De grootste waarde van een Lean Business Consultant zit hem niet alleen in het leiden en uitvoeren van al die veranderingen, maar ook samen met alle medewerkers werken aan de verandering, zo maak je samen pas echt impact! Alle medewerkers binnen je organisatie maken kennis met de Lean-methoden en het Lean denken en worden getraind om hun eigen processen ook te verbeteren met deze vaardigheden. 

Samen verbeteren, samen groeien
Ben jij klaar om samen met jouw team(s) door de Lean bril te kijken? Onze Interim Lean experts staan voor je klaar!

Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met je mee en maken een plan op maat.

Ben jij de Lean expert die wij zoeken en kun jij bovenstaande rol vervullen? Ook jij bent van harte welkom om contact met ons op te nemen. Misschien word jij dan wel onderdeel van ons te leuke Lean team en kun je binnenkort aan de slag met een interim project! Ontdek hier de vacatures of neem contact op.