Waar ben je naar op zoek?DOcume

Werken bij Masters In Lean

Begin je net aan je carrière of breng je al ruime ervaring en kennis ter tafel? Mogelijk ligt jouw nieuwe uitdaging bij Masters In Lean. Persoonlijke ontwikkeling, inspireren en geïnspireerd worden, verantwoordelijkheid én een geweldige werksfeer staan bij ons centraal. Overtuigd? Kom ons versterken.

Als starter vind je bij Masters In Lean de kickstart van je carrière. Jij krijgt de tijd en ruimte om je talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Heb je als medior/senior al een aantal jaar werkervaring, maak dan je volgende carrièrestap bij ons. Kies hoe jij je verder wilt ontwikkelen om het maximale uit jezelf te halen. Masters In Lean biedt je de omgeving om je draai te vinden in een gedreven en enthousiast team. 

Actuele vacatures

Op zoek naar een leuke, uitdagende baan? Bekijk dan onze actuele vacatures:

 • Lean Business Consultant in de Utility Branche
  Wij zoeken naar een ervaren Business Consultant in de Utility Branche. Ook impact maken én bijdragen aan de energietransitie? Solliciteer direct online!
 • Lean Consultant Continu Verbeteren Wij zijn op zoek naar een ondernemende consultant binnen Masters In Lean die weet wat verbeterprocessen betekenen voor een organisatie. Ook impact maken én bijdragen aan de energietransitie? Solliciteer direct online!
 • Lean planner in de energietransitie
  Wij zoeken naar een ervaren planner in de Utility Branche. Ook impact maken én bijdragen aan de energietransitie? Solliciteer direct online!
 • Commercieel opleidingsadviseur
  Wij zoeken een ervaren Commercieel opleidingsadviseur. Ook impact maken én bijdragen aan de energietransitie? Solliciteer direct online!

  Vacature bekijken

In de (nabije) toekomst toe aan je volgende carrièrestap?

 • Heb je een (Master) Black Belt of ervaring in Agile / Scrum, Continous Improvement of Operational Excellence? 
 • Heb je ervaring binnen de Utility, infra of bouw keten? 
 • Of spreekt je dit aan?

Wij horen graag van jou!

 

Interesse gewekt?

Wij horen graag van je!

Laat iets van je horen! Onder het genot van een kopje koffie vertellen we graag meer over onszelf. Ook zijn we telefonisch en per mail bereikbaar voor vragen.

Middels onderstaand formulier registreer je je voor onze Werving & Selectie. Wij werken doorlopend aan de invulling van externe en interne vacatures. Door je hieronder te registreren beschikken wij over jouw gegevens en kunnen we jou als kandidaat overwegen. Voordat wij concreet iets doen, treden we hierover uiteraard altijd in contact met je.

Naam